top of page

HÁTTÉR

EGY PÖTTY = EGY PILLANAT

Kicsi, de jelentős, és teljes a maga pillanatnyi valójában. Ezek a rajzok másodpercnyi momentumok, mindennapi életünk apró pillanatai, amiket viccesnek, valósnak, igazinak és szeretnivalónak találok, ezért tudtak papírra pöttyenni. Meglátod, ezek a pillanatok ott vannak a Te életedben is! Én segítek észre venni.

Szia, Sipos Anna, Sipi vagyok!

Egy tökéletlen emberi lény, harmincas éveim elején. Magyarországon születtem, most Plovdivban, Bulgáriában élek. Hogy ki is vagyok: egy nő, barátnő, kutyatulajdonos, testvér, szüleim lánya, barát, kollega. Az éltet, hogy egyszerűen nagyszerű, őszinte kapcsolatokat teremtsek magam körül, és hiszem, hogy ez csak akkor történhet meg, ha a felszín alá nézünk, és felvállajuk igazi önmagunkat.

 

Az elmúlt 8 évben trénerként dolgozom, fiatalokat és fiatal felnőtteket segítek abban, hogy felfedezzék és újra felfedezzék a bennük rejlő lehetőségeket, és megteremtsék maguknak azt az életet, amit élni szeretnének. Kivételesnek érzem magam, hogy támogathatom őket az úton, és inspirál, mikor meglátom az emberségüket. Pont ez az, amit a rajzok képviselnek: pillanatok, mondatok, trükkök, amikkel becsapjuk magunkat, és valljuk be, mind ezt tesszük néha. Ez az emberség az, amit valahol mélyen szépnek találok.

 

Neo-hippinek tartom magam: azt hiszem az egyik legszerencsésebb ember vagyok, hogy mindezt együtt művelhetem! Szeretném Veled megosztani azokat a tökéletlenül tökéletes pillanatokat, amikért minden nap hálás vagyok.

Ha kérdésed van,
szívesen válaszolok:

Köszönöm! Üzenet elküldve.

AJÁNLÁS

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page